Proefles Taekwondo

Wil je graag kennismaken met de opwindende wereld van Taekwondo? Bij Taekwondo Oude Luttikhuis bieden we je de mogelijkheid om een gratis proefles aan te vragen en zelf te ervaren wat deze eeuwenoude vechtkunst te bieden heeft.

Of je nu een absolute beginner bent of al enige ervaring hebt, onze proeflessen zijn bedoeld voor iedereen die interesse heeft in Taekwondo.

Tijdens de proefles maak je kennis met onze ervaren instructeurs, leer je de basisprincipes van Taekwondo en krijg je een voorproefje van de energieke en dynamische trainingssessies. Vul het aanvraagformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een geschikte datum en tijd voor je proefles te plannen.

LET OP: Bij het aanvragen van een proefles krijgt u altijd een bevestiging per mail, houd daarom ook uw spambox in de gaten!

Mocht u twijfelen welk lesuur het meest geschikt is voor u dan kunt altijd even contact met ons opnemen zodat wij u hier in kunnen adviseren.  

Voor een proefles kunt u het beste makkelijk zittende kleding aandoen zoals een trainingsbroek met t-shirt.
Wij trainen op blote voeten of op speciale taekwondoschoenen (sportschoenen zijn niet toegestaan)

Na afloop van de training kun je in overleg met de trainer beslissen of je eventueel lid wilt worden of niet.
Mocht je dan ook aanvullende vragen hebben dan kun je deze altijd ter plekke stellen, uiteraard is het ook mogelijk om deze op een later tijdstip nog te stellen. 

Kom en ontdek de fysieke en mentale voordelen van Taekwondo bij Taekwondo Oude Luttikhuis.

Vul hieronder het formulier in en we zien je binnenkort in de zaal!

 

    Waarvoor wil je een proefles doen?