Groepslessen in Almelo

Bij Sportcentrum Oude Luttikhuis geloven we in de kracht van samen sporten. Onze gevarieerde groepslessen bieden een levendige, sociale omgeving waarin je je gezondheids- en fitnessdoelen kunt bereiken. Twee van onze populairste groepslessen zijn BoksFit en Indoor Bootcamp, beide ontworpen om je fysieke grenzen te verleggen en je mentale veerkracht te versterken.

BoksFit

BoksFit combineert elementen van boksen en fitnesstraining in één intensieve les. Je hebt geen bokservaring nodig om mee te doen - onze gekwalificeerde trainers begeleiden je door elke beweging. Op de bokszak voer je diverse bokstechnieken uit terwijl je werkt aan je kracht, uithoudingsvermogen en snelheid. BoksFit is een uitstekende manier om stress te verlichten, je zelfvertrouwen te vergroten en je algemene conditie te verbeteren.

Indoor Bootcamp

Als je houdt van een uitdagende, functionele training, dan is onze Indoor Bootcamp iets voor jou. Deze les maakt gebruik van verschillende elementen uit diverse sporten om een total-body workout te creëren die even divers als effectief is. Je zult je door verschillende circuits heen werken, met oefeningen variërend van lichaamsgewichtoefeningen tot kettlebell swings en touwtrekken. Onze indoor bootcamp biedt de perfecte mix van cardio en krachttraining, ontworpen om je kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit te verbeteren.