Boksfit in Almelo

Ben je klaar om je fitheid naar een hoger niveau te tillen? Probeer dan eens onze Boksfit lessen bij Sportcentrum Oude Luttikhuis!

Boksfit is een intensieve workout waarbij je diverse bokstechnieken toepast op onder andere de bokszak en pads. Deze oefeningen worden afgewisseld met verschillende fysieke en conditionele oefeningen, zodat je aan het einde van elke les met een voldaan gevoel naar huis gaat. De lessen zijn ontworpen voor iedereen die het maximale uit zijn of haar training wil halen. En maak je geen zorgen, er wordt tijdens de lessen niet gespard. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar.

Ervaren trainer

Onze Boksfit lessen worden gegeven door Thijs Oude Luttikhuis, een ex-topsporter in Taekwondo en hoofdtrainer van Taekwondo Oude Luttikhuis. Thijs heeft een schat aan ervaring en kennis om je op weg te helpen je doelen te bereiken. Hij is tevens in het bezit van het certificaat Boksfit trainer via de Nederlandse Boksbond, wat betekent dat de lessen op een veilige en verantwoorde manier worden gegeven.

Wanneer

De lessen worden gegeven op dinsdag van 20:15 tot 21:00 uur en op vrijdag van 09:15 tot 10:00 uur op onze locatie aan de Bornerbroeksestraat 455B in Almelo. Het enige wat je nodig hebt is sportkleding, bokshandschoenen en bandage. We trainen op blote voeten. Tijdens de proeftraining kun je gebruik maken van een leensetje handschoenen.

Dag

Tijd

Doelgroep

Dinsdag

20:15 - 21:00

Vrouwen/Mannen +18 jaar

Vrijdag

09:15 - 10:00

Vrouwen/Mannen +18 jaar

Contributie

Basic: 1 sport naar keuze
26 Per maand
Keuze uit: Taekwondo, Bootcamp, Boksfit, Fitness
Combipakket: 2 sporten*
41 Per maand
Keuze uit: Taekwondo, Bootcamp, Boksfit, Fitness
All-in abonnement**
51 Per maand
Je mag met alle sporten & lessen mee doen

Voor alle abonnementen: éénmalige inschrijfkosten van 10,- en een opzegtermijn van 1 maand

* U kiest bij aanmelding twee sporten waaraan u kunt deelnemen

** U kunt deelnemen aan alle aangeboden sporten

bokfit-bokshandschoenen-sportcentrum-oude-luttikhuis-almelo