Indoor bootcamp

Ben je op zoek naar een leuke, uitdagende en effectieve manier om fitter en sterker te worden? Dan is de Indoor Bootcamp bij Sportcentrum Oude Luttikhuis precies wat je nodig hebt!

Onze Indoor Bootcamp is ontworpen om je zowel fysiek als conditioneel vooruitgang te laten boeken, terwijl je plezier hebt. Het is een geweldige manier om even lekker af te zien op een vast moment in de week, zonder dat je zelf iets hoeft te bedenken.

indoor-bootcamp-les-sportcentrum-oude-luttikhuis-almelo

Volledige lichaamstraining

De lessen zijn gevarieerd en omvatten kracht, conditie, coördinatie, plyometrie en trappen/stoten. Dit betekent dat je een volledige lichaamstraining krijgt in elke sessie. De trainingen vinden plaats in groepsverband, wat betekent dat je de motivatie en steun van je medesporters krijgt, maar je kunt ook op je eigen tempo werken. Persoonlijke vooruitgang staat bij ons voorop, dus je hoeft absoluut niet fit te zijn om te kunnen starten. Wij helpen je graag op weg om fitter en gezonder te worden.

De trainer

De lessen worden gegeven door Thijs Oude Luttikhuis, een ex-topsporter in Taekwondo en hoofdtrainer van Taekwondo Oude Luttikhuis. Thijs heeft een schat aan ervaring en kennis om je te helpen je fitnessdoelen te bereiken.

Proefles

En het beste van alles? De lessen vinden binnen plaats, dus ook bij slecht weer kan er gewoon gesport worden.

Dus waar wacht je nog op? Voor slechts 26 euro per maand (gebaseerd op een jaarcontributie verdeeld over 12 maanden) kun je deelnemen aan onze Indoor Bootcamp en beginnen aan je reis naar een fitter en gezonder leven.

Wanneer

Dag

Tijd

Doelgroep

Dinsdag

19:15 - 20:00

Vrouwen/Mannen +18 jaar

Contributie

Basic: 1 sport naar keuze
26 Per maand
Keuze uit: Taekwondo, Bootcamp, Boksfit, Fitness
Combipakket: 2 sporten*
41 Per maand
Keuze uit: Taekwondo, Bootcamp, Boksfit, Fitness
All-in abonnement**
51 Per maand
Je mag met alle sporten & lessen mee doen

Voor alle abonnementen: éénmalige inschrijfkosten van 10,- en een opzegtermijn van 1 maand

* U kiest bij aanmelding twee sporten waaraan u kunt deelnemen

** U kunt deelnemen aan alle aangeboden sporten