Over ons

Welkom bij Sportcentrum Oude Luttikhuis, het huis van topkwaliteit sport en fitness waar we trots zijn op onze rijke historie in Taekwondo en andere sporten. Onze sportschool, gevestigd in een eigen pand, is een voortzetting van Taekwondo Oude Luttikhuis, opgericht in 1973 door Ben Oude Luttikhuis, 8ste Dan WTF/ Kukkiwon, Internationaal Grand Master Instructor.

De huidige leiding van het sportcentrum ligt in de bekwame handen van Thijs Oude Luttikhuis. Thijs is van jongs af aan betrokken bij de club en heeft een indrukwekkende staat van dienst, zowel in zijn eigen taekwondo carrière als in zijn rol als trainer en bondscoach van de Nationale Junioren Selectie van 2007 t/m 2009.

Onze clubhistorie is er één om trots op te zijn. Wij hebben meer dan 100 Nederlands kampioenen voortgebracht, evenals diverse Europese kampioenen, waaronder Joyce van Baaren, Yvonne Oude Luttikhuis en Thijs Oude Luttikhuis zelf. Onze club blijft presteren op mondiaal niveau, een getuigenis van de toewijding en passie die we hebben voor de sport.

Bij Sportcentrum Oude Luttikhuis zijn we echter niet alleen gericht op competitie. Taekwondo is een sport die breed toegankelijk is en door iedereen kan worden beoefend. Wij bieden dan ook een uitgebreid examenprogramma aan waarin een geleidelijke opbouw zit richting de zwarte band. Ieder half jaar bestaat de mogelijkheid om examen te doen voor deze prestigieuze band.

Daarnaast hebben we onze diensten uitgebreid met een moderne fitnessruimte en verschillende groepslessen zoals Boksfit en Indoor Bootcamp. Hierdoor kunnen wij een complete sportervaring bieden aan iedereen die op zoek is naar zowel fysieke als mentale ontwikkeling.

Ons team bestaat uit ervaren assistenten en les ondersteuners die allen aan strikte kwaliteitseisen moeten voldoen. In veel gevallen zijn deze lesgevers zelf ook actief geweest binnen het wedstrijdteam, wat betekent dat je les krijgt van ervaren kampioenen.

Bij Sportcentrum Oude Luttikhuis zetten wij ons in voor een gezonde, actieve levensstijl voor iedereen, ongeacht leeftijd of vaardigheidsniveau. Of je nu een doorgewinterde atleet bent of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om fit te blijven, wij hebben de faciliteiten en de expertise om je te helpen jouw doelen te bereiken.

Wees welkom in onze sportfamilie. We kijken ernaar uit je te ontmoeten bij Sportcentrum Oude Luttikhuis.