Taekwondo

Verken de fascinerende wereld van taekwondo, een veelzijdige zelfverdedigingssport die technieken met zowel armen als benen benut, bij Taekwondo Oude Luttikhuis. Al ruim 45 jaar zijn we een gevestigde naam in de wereld van taekwondo, met trainingen in verschillende steden zoals Almelo, Hengelo, Zwolle, Lochem en Vroomshoop.

Bij Taekwondo Oude Luttikhuis geloven we in meer dan alleen fysieke bekwaamheid; we geloven in de kracht van respect, discipline, en zelfvertrouwen. Onze sport gaat niet alleen over de fysieke technieken, maar ook over het koesteren van positieve waarden en normen. Taekwondo is meer dan een sport; het is een levenswijze.

taekwondo-opstellen-groeten-taekwondo-oude-luttikhuis-almelo

Wat kun je verwachten bij Taekwondo Oude Luttikhuis?

Ons curriculum is ontworpen om elke leerling te helpen zijn of haar potentieel te bereiken, ongeacht leeftijd of ervaringsniveau. Of je nu een zwarte band nastreeft, je zelfvertrouwen wilt vergroten, je fysieke en mentale gesteldheid wilt verbeteren, deel wilt uitmaken van ons succesvolle wedstrijdteam, of gewoon recreatief wilt sporten en sociale contacten wilt opdoen, wij hebben het pad dat bij jou past.

Bij ons kun je verwachten dat je de volgende doelen kunt bereiken:

  • Het behalen van de begeerde zwarte band.
  • Het opbouwen van zelfvertrouwen dat verder reikt dan de mat.
  • Het verbeteren van je fysieke en mentale welzijn.
  • Deel uitmaken van een competitief en ondersteunend wedstrijdteam.
  • Het beleven van plezier in het sporten, en het opdoen van nieuwe vriendschappen.

We nodigen je uit om ons uitgebreide Taekwondo keuzemenu te raadplegen voor meer informatie, en om te ontdekken waarom Taekwondo Oude Luttikhuis de perfecte plek is om je reis in deze inspirerende sport te beginnen of voort te zetten.

Dus waar wacht je nog op? Voeg je bij ons en ontdek hoe taekwondo je leven kan verrijken, zowel op de mat als daarbuiten.

Klik op de knop hieronder om een proefles aan te vragen

historie-tkd-oude-luttikhuis
Thijs & Ben Oude Luttikhuis
taekwondo-almelo-locatie-oude-luttikhuis
Locatie Almelo

Historie

De club heeft een rijke historie van al meer dan 50 jaar!

De leiding van de club is bij de hoofdtrainer Thijs Oude Luttikhuis 3e Dan WTF/Kukkiwon.
De club is in 1973 opgericht door zijn vader, Ben Oude Luttikhuis 8ste Dan WTF/Kukkiwon, Internationaal Grand Master Instructor. 

Thijs Oude Luttikhuis is vanaf zeer jonge leeftijd betrokken bij de club, vanaf zijn 7de jaar is hij begonnen met het volgen van taekwondolessen. Op 12-jarige leeftijd wist hij zijn zwarte band te behalen en werd tevens voor de eerste keer Nederlands kampioen.

Locaties

Bij Taekwondo Oude Luttikhuis zijn we er trots op dat we een uitgebreid netwerk van vestigingen hebben, verspreid over Overijssel. Dit betekent dat waar je ook woont, er altijd wel een locatie dicht bij jou in de buurt is waar je de energieke en inspirerende wereld van Taekwondo kunt ontdekken.

Onze trainingscentra bevinden zich in Almelo, Hengelo, Zwolle, Lochem en Vroomshoop. Elk van deze vestigingen biedt onze leden dezelfde hoogwaardige trainingen, gericht op zowel fysieke als mentale ontwikkeling, onder de professionele begeleiding van onze gekwalificeerde instructeurs.

Of je nu op zoek bent naar zelfvertrouwen, fysieke fitheid of gewoon een zinvolle vrijetijdsbesteding, bij Taekwondo Oude Luttikhuis ben je altijd welkom. Ontdek vandaag nog een vestiging bij jou in de buurt!

Contributie

Bij Taekwondo Oude Luttikhuis wordt de contributie maandelijks geïncasseerd. We werken samen met het Jeugdsportfonds voor ondersteuning bij contributiebetaling. Lidmaatschapsopzegging kan per mail of brief, met een opzegtermijn van 1 maand. Leden moeten hun lidmaatschap bij de Taekwondo Bond Nederland zelf beëindigen. Wijzigingen in contactgegevens kunnen via een formulier op de website worden doorgegeven. Kijk voor meer informatie op de contributie pagina.

Wat heb je nodig

Voor de eerste paar lessen volstaat het om in een trainingsbroek en op blote voeten te trainen.
Binnen 1 maand moet u een taekwondopak aanschaffen met witte v-hals, de desbetreffende trainer kan u hier meer informatie over geven.

Naast de aanschaf van een taekwondopak adviseren wij ook om z.s.m. speciale taekwondoschoenen in combinatie met arm- en beenbeschermers aan te schaffen. Dit onder andere vanwege een stukje veiligheid.

Alle benodigdheden verkopen wij via onze eigen webshop : www.mytkdshop.nl